Lepe poletne počitnice

Čas počitnic naj bo namenjen druženju z vrstniki!

Dragi učenci,
zaključili ste s poukom in čas je za počitnice! Naj bodo po vašem okusu, predvsem pa sproščujoče, ustvarjalne, polne lepih doživetij in druženja z najbližjimi. Preberite kakšno dobro knjigo, odigrajte družabno igro s prijatelji, pojdite na igrala in igrišča, načrtujte in izpeljite aktivnosti, za katere vam je med šolskim letom zmanjkovalo časa. Kar pa je najpomembneje – pozabite kdaj pa kdaj na telefone, internet in drugo moderno telekomunikacijsko opremo ter dajte prednost pristnemu stiku s soljudmi.

Spoštovani starši,
tudi za vas prihajajo dragoceni dopustniški dnevi. Skupaj s svojimi otroki jih preživite prijetno, počitniški čas pa namenite igri, zabavi, pogovorom in tudi načrtovanju za naslednje šolsko leto. Vaš dopust je skopo odmerjen, zato poskrbite, da bodo otroci v času vaše odsotnosti vključeni v primerne in nadzorovane dejavnosti.

Počitnice naj bodo kot dobra knjiga, ki nas vabi na še neraziskane poti, spodbuja k razmišljanju in učenju o stvareh in ljudeh, nas osveži ter napolni s pozitivno energijo in novimi idejami.

Imejte se lepo in na svidenje spet v ponedeljek, 2. septembra!

Janez Peterlin,
ravnatelj