Spoštovani starši

Za nami sta dva tedna izobraževanja na daljavo. Zavedamo se, da je pred nami še mnogo izzivov, ki jih bomo, v dobro nas vseh, rešili le s skupnimi močmi. Zato se vsem staršem že vnaprej zahvaljujemo za potrpežljivost pri izobraževanju na daljavo ter pomoč, ki jo pri tem potrebujejo naši otroci.

Ob tem ne pozabimo, da je zdaj zdravje na prvem mestu. Skrbimo za svoje in za zdravje drugih. V tem trenutku je najbolj pomembno, da OSTANEMO DOMA, da redno skrbimo za svoje zdravje, za dovolj gibanja, za zdravo prehrano, za vesele trenutke, da smo v družini dobronamerni, ko si delimo skupni prostor in se organiziramo ob računalnikih tako, da pridemo vsi na vrsto.

Še bolj v teh dneh pridejo do izraza lastnosti posameznikov kot: strpno dogovarjanje, medsebojno podpiranje, odgovorno obnašanje, predvsem pa visoka zavest, da se iz danih pre-izkušenj lahko veliko naučimo.

Svetovni dan gledališča

Danes, 27. marca, obeležujemo svetovni dan gledališča. Gledališče predstavlja sprostitev, zabavo, prav tako pa se že od zgodnjega obstoja umešča v vzgojno-izobraževalni program. Poleg sprostitve in zabave je gledališče namreč vir poučnih zgodb, naukov, predvsem pa motivacija za razmislek o različnih življenjskih vidikih. Tudi na naši šoli imamo kar nekaj učencev, ki so se že preizkusili na gledališkem odru. Na ta dan hvala in poklon vsem. Preberi več