Javni razpis za oddajo šolskih prostorov v najem za šolsko leto 2022/23

Na podlagi 8. in 14. člena Odloka v oddaji v najem, uporabi in obremenjevanju stvarnega premoženja v lasti Občine Ivančna Gorica, objavljamo javni razpis za oddajo šolskih prostorov v najem za šolsko leto 2022/23.

 

 

Razpis za najem oziroma uporabo in koriščenje prostorov za šolsko leto 2022/23

Vloga za uporabo / najem prostorov

Navodila in cenik za uporabo / najem prostorov

Cenik uporabe prostorov OŠ Ferda Vesela Šentvid pri Stični

Odlok o oddaji v najem, uporabi in obremenjevanju stvarnega premoženja v lasti Občine Ivančna Gorica

 

Zadnji šolski dan

V petek, 24. 6. 2022, smo uspešno zaključili šolsko leto 2021/2022. Po dveh letih smo se končno spet zbrali v šolski avli, kjer smo obeležili državni praznik, podelili šolska priznanja in srebrni znak, učenci pa so se vpisali tudi v Knjigo dosežkov. Prireditev smo zaključili s kratkim zabavnim programom, s katerim smo se poslovili od letošnjega šolskega leta. Preberi več Zadnji šolski dan

PREVZEM SPRIČEVAL

Zadnji dan pouka je določen s Pravilnikom o šolskem koledarju za osnovne šole. V skladu s pravilnikom se na zadnji dan pouka, 24. 6. 2022, učencem razdelijo spričevala.

Učenci, ki jim ni bilo možno razdeliti spričeval ob zaključku pouka, lahko po 14. členu pravilnika spričevala dvignejo osebno ali njihovi starši v času po zaključku pouka od od 27. do 30. junija in od 16. do 19. avgusta 2022, med 8.00 in 11.00 uro v tajništvu šole..

Pozabljena oblačila

Spoštovani starši.

V šolskih prostorih ostaja zelo veliko izgubljenih oblačil in obutve. Učence opozarjamo, da poiščejo svoje stvari, vendar se število oblačil samo še povečuje.

Zato bi prosili vas, spoštovani starši, da svoje otroke opozorite, da poiščejo oblačilo, ki so ga v šoli pozabili. Izgubljena oblačila so razstavljena v šolski  avli in v garderobi 1. triletja.

Po 24. juniju bomo oblačila in obutev, ki bodo ostala, odpeljali v organizacijo za humanitarne namene.

Učbeniški sklad in vračilo gradiva

Pozdravljeni dragi učenci in starši,

obveščam vas, da si na spletni strani lahko ogledate sezname učbenikov, delovnih zvezkov in pripomočkov.

https://www.osferdavesela.si/knjiznica/ucbeniski-sklad/

Zahvalila bi se rada učencem za lepo sodelovanje med šolskim letom, za vso pomoč in za vrnjeno gradivo. Pozivam pa vse, ki imate doma še kakšen učbenik ali pa mogoče knjigo, ki pripada šolski knjižnici, da omenjeno gradivo čim prej vrnete.

Za vsa vprašanja, dileme, predloge ipd. sem na voljo na telefonski številki 01 788 78 13 ali preko spletne pošte monika.kralj@osferdavesela.si.

Lepe počitnice vam želim,

knjižničarka Monika

Pot znanja in dobrih odnosov.

Dostopnost