Izobraževanje na daljavo za učence predmetne stopnje

Spoštovani starši.

Na podlagi 2. točke prvega odstavka 104. člena Zakona o  začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20, 175/20 – ZIUOPDVE, 82/21 – ZNB-C, 112/21 – ZNUPZ, 167/21 – odl. US in 206/21 – ZDUPŠOP) se s 17. 1. 2022 za predmetno stopnjo (od vključno 6. do 9. razreda) uvaja izobraževanje na daljavo, ker je potrebno organizacijo vzgojno-izobraževalnega dela prilagoditi epidemiološkim razmeram.

Vzgojno-izobraževalno delo se prilagaja s prehodom na pouk na daljavo zaradi velikega števila odsotnih učencev na predmetni stopnji in učiteljev, ki jih poučujejo. Večinoma gre za karantene, kljub temu pa je nekaj žarišč okužb, ki jih je potrebno zajeziti in kontrolirati.

Izobraževanje na daljavo se bo izvajalo najdlje do petka, 28. 1. 2022.

Šola v naravi – Pohorje

10. 1. 2022: 1. dan šole v naravi na Svetih treh kraljih na Pohorju

V zasneženi Pohorski pravljici smo se udobno nastanili v hotelu Jakec in se okrepčali z dobrim kosilom. Sonce se je večji del dneva skrivalo za oblaki in veter je bril. Kljub temu smo se pogumno odpravili na smučišče. Ko smo si nadeli čelade, obuli smučarske čevlje in jih vpeli v vezi, smo si le stežka predstavljali, da bi nam smučanje lahko bilo všeč. No, za tiste, ki smučajo že dlje časa in so kmalu odšli na vlečnico, to ne velja, veliko pa nas je čistih začetnikov. Po prvih vajah smo se vzpeli na manjši hribček in vadili plug in ustavljanje. Dve uri sta prehitro minili in vsi smo bili zadovoljni s svojim napredkom. Preberi več Šola v naravi – Pohorje

Pot znanja in dobrih odnosov.

Dostopnost