OBVESTILO PLANINCEM ZA SOBOTNI IZLET, 1. 10. 2022

Obveščamo vas, da bomo na podlagi podatkov hidrološke službe Agencije RS za okolje spremenili cilj jutrišnjega izleta. Na območju občine Dobrova – Polhov Gradec je in še bo prisotno razlivanje rek, zato je že prišlo do popolne zapore določenih odsekov cest.

Naš jutrišnji cilj bo Mirna gora (1047 m.n.v.). Gre za najvišji vrh hribovitega obrobja Bele krajine. Malo pod vrhom je tudi koča, kjer bo mogoče dobiti čaj. V kolikor ga boste želeli, imejte s seboj 1 € (prosimo drobiž).

Čas odhoda in povratka ostaja nespremenjen.

Dan slovenskega športa na PŠ v BOŠ-u

Da smo Slovenci športen narod, ni dvoma. V zadnjih tednih, ko je za nami evropsko prvenstvo v košarki ter svetovno prvenstvo v odbojki, ko so slovenski odbojkarji s 4. mestom poskrbeli za največji uspeh slovenske odbojke, smo športna dogajanja za TV ekrani verjetno spremljali kar vsi – tako učenci kot tudi učitelji. Da pa aktivnost za TV ekrani še zdaleč ni dovolj in da je redna telesna aktivnost izjemnega pomena za naše zdravje pa nas opominja tudi državi praznik, ki ga zadnje dve leti  obeležujemo 23. septembra. Preberi več Dan slovenskega športa na PŠ v BOŠ-u

Pot znanja in dobrih odnosov.

Dostopnost