DAN SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI S PODELITVIJO PRIZNANJ NAJBOLJŠIM ŠPORTNIKOM OBČINE IVANČNA GORICA

Občina Ivančna Gorica in Zveza športnih organizacij (ZŠO) Ivančna Gorica, v sodelovanju z Zvezo kulturnih društev (ZKD) Občine Ivančna Gorica, je tudi letos pripravila prireditev, ki je bila zaradi trenutnih razmer posneta prej, predvajana pa na praznični dan, 26. 12. 2021. Svečanost je bila posneta v dvorani Kulturnega doma Šentvid pri Stični.

Zveza športnih organizacij Občine Ivančna Gorica, ob koncu sezone pripravi razpis za najboljše športnike leta Občine Ivančna Gorica. Za priznanja se v skladu s pravilnikom lahko potegujejo naši občani oz. tudi drugi občani, ki so člani klubov oz. društev iz Občine Ivančna Gorica. Letošnji laskavi naslov Športnika občine Ivančna Gorica za leto 2021 je v članski kategoriji prejel motokrosist Jan Pancar, član AMD Šentvid pri Stični. 
Športnica leta med starejšimi deklicami je postala naša učenka, Isabela Strojanšek (OŠ Ferda Vesela Šentvid pri Stični, Plavalni klub Olimpija).

Poleg Isabele Strojanšek je priznanje za odlične športne dosežke v sezoni 2021 prejela tudi Mojca Maršič (TKG Kang).

Prireditev so s kulturnim programom obogatili člani Moškega pevskega zbora Vidovo in mlada šentviška glasbenica na citrah, Julija Koritnik iz Glasbene šole Grosuplje, katera je tudi učenka OŠ Ferda Vesela Šentvid pri Stični.


Čestitke Isabeli in Mojci za prejeti priznanji, za kateri verjamemo, da ne bosta samo priznanji za dosedanje dosežke, temveč tudi vzpodbuda za naprej.