Prvi šolski dan na PŠ Temenica

Z novim šolskim letom je na Podružnični šoli v Temenici prvič v šolske klopi sedlo sedem  prvošolcev. Skupaj s svojimi starši so se štirje dečki in tri deklice pridružili prav tako sedmim drugošolcem, ki so zanje pripravili raznolik glasbeno plesni program. Prvi september je tako kljub deževnemu dopoldnevu potekal v igrivo razposajenem vzdušju, saj so se drugošolci s svojo učiteljico Lidijo Oštir in vzgojiteljico Alenko Ivanjko zelo veselili, da spoznajo svoje nove sošolce in sošolke.

Vse zbrane je pozdravil tudi ravnatelj OŠ Ferda Vesela Janez Peterlin in pomočnica ravnatelja Jelka  Rojec, ki sta vsem učencem zaželela mirno in uspešno novo šolsko leto. Nekaj prijaznih besed pa sta jim spregovorila tudi Irena Novak iz šolske svetovalne službe ter predstavnik ZŠAM, ki je vsem učencem, njihovim staršem in zaposlenim zaželel varne šolske poti skozi vse leto.

Na koncu pa je vse otroke čakalo še presenečenje v čisto pravi gusarski skrinji, da se bodo prvega šolskega dne spominjali še čez mnoga leta.