Koncert Z iskrico v očeh

V četrtek, 11. 1. 2024, so nas šolski pevski zbori in flavtistke interesne dejavnosti s koncertom in igralskimi dialogi zopet popeljali v čarobno praznično vzdušje ter prinesli sporočilo spokojnosti, miru, ljubezni. S svojimi prisrčnimi, igrivimi in razigranimi pesmimi so v očeh poslušalcev prižgali marsikatero iskrico!

S koncertom so svojo ustvarjalnost predstavili pevski zbori matične in podružnične šole Temenica, ID flavte, ki vadijo pod mentorstvom svojih učiteljic, s svojim nastopom pa je večer popestrila citrarka Julija Koritnik. Voditelji Julita, Ines in Bine so z besedili Nejke Omahen Šikonja spretno in nagajivo povezovali glasbene točke. Ob koncu koncerta je zbrane nagovorila in zaželela vse dobro v novem letu ravnateljica Angelca Mohorič, ki se je prijazno zahvalila vsem sodelujočim.

Nastopajoči smo svojim dragim poslušalcem, staršem, babicam in dedkom, sestricam in bratcem ter učiteljem, zelo hvaležni za obisk, pozorno in zbrano spremljanje koncerta ter vse iskrene aplavze, s katerimi ste nas nagradili. Naj v srcih vse leto odzvanja naše praznično voščilo miru, ljubezni in sreče!