Priprave na praznični sejem v BOŠu

Učenci in učenke, ki so bili v zadnjem mesecu deležni zdravljenja in različnih programov v Bolnišnici za otroke Šentvid pri Stični in so bili seveda tudi vključeni v bolnišnični pouk, so skupaj z našimi zaposlenimi na podružnični šoli tudi letos veliko časa namenili pripravi in izdelavi izdelkov za našo stojnico na predprazničnem sejmu.

S skupnimi močmi, tako učencev, učenk kot zaposlenih učiteljic, je nastalo veliko raznolikih, zanimivih in uporabnih naravnih izdelkov, ki so pritegnili številne obiskovalce na letošnjem Bazarju OŠ Ferda Vesela Šentvid pri Stični.

Veliko njih krasijo domove tudi vseh učencev, ki so izdelovali izdelke za Bazar, so jih večino izdelali tudi za domov in za obdarovanje svojih družinskih članov.

Vsem obiskovalcem – staršem naših učencev in učenk, dedkom, babicam, tetam in stricem, ter tudi vsem našim učencem in učenkam matične šole, se za obisk naše stojnice in darovanih prostovoljnih izdelkov ob tej priložnosti iskreno zahvaljujemo.

Vaš množičen obisk, prijazne besede ter vse donacije so nas izjemno razveselile, saj smo vsi skupaj vložili veliko našega prostega časa in kreativne energije, da smo pripravili vse izdelke, ki so bili na razpolago.

Takšnega obiska si lahko le želimo tudi v prihodnje.