Rezultati 2. zbiralne akcije

Od 11. 4. do 15. 4. 2022 je na šoli potekala 2. zbiralna akcija starega papirja. Akcija je bila rekordna, saj smo zbrali 24,36 ton papirja in tako naš Šolski sklad obogatili za 4206,60 eur.

Zbiralna akcija je bila zasnovana kot tekmovanje med razredi. Kar trije razredi so zbrali več kot 3 tone papirja ter si tako prislužili glavne nagrade. Zmagovalni razredi se bodo tako odpravili v park Cukarca in uživali v različnih aktivnostih. Prvo mesto so zasedli učenci 5. a razred, ki so prejeli karto za adrenalinski park. Učenci 7. a razreda so zasedli 2. mesto in bodo imeli priložnost preizkusiti kolesarski poligon Cukarca, 3. mesto pa je pripadlo učencem 5. b razreda, ki pa se bodo sprehodili po njihovi učni poti. Omeniti pa je potrebno tudi učence 6. a in 6. b razreda, saj so zbrali več kot 2 toni papirja in si tako prislužili sladkanje s sladoledom.

Pohvalo pa si pravzaprav zaslužimo prav vsi, saj je bila akcija res izjemna; potekala je mirno, aktivno in bila zasnovana kot pozitivno tekmovanje.

Vsem, ki ste sodelovali in boste sodelovali tudi v prihodnje najlepša hvala. Zelo bomo veseli vašega starega papirja, ki ga lahko pripeljete v naš šolski kontejner in s tem obogatite naš šolski sklad.