»Jurčič« obiskal »Vesela«

Pred učenci devetošolci so letos pomembne odločitve. Ena izmed najzahtevnejših je odločitev o izbiri nadaljnje življenjske poti. Ta odločitev je seveda najtesneje povezana z odločitvijo o izbiri srednje šole za nadaljevanje izobraževanja v naslednjem šolskem letu.

Srednja šola v Ivančni Gorici je edina srednja šola v prostoru med Novim mestom in Ljubljano. Številne generacije so se že izmenjale v dolgoletni zgodovini, prav tako je obsežen zbirnik uspehov njenih dijakov.

Srednja šola Josipa Jurčiča Ivančna Gorica se letos še posebej predstavlja devetošolcem. V okviru programa načrtovanja karierne poti je skupina dijakov pod vodstvom dveh mentoric na dveh delavnicah v torek, 24. oktobra 2017, učencem 9.a in 9.b oddelka Osnovne šole Ferda Vesela Šentvid pri Stični na nekoliko drugačen način predstavila utrip življenja in izobraževanja »na Jurčiču«. Šolska ura je bila prekratka. Ob prijetnem druženju in izmenjavi koristnih informacij čas teče drugače. Nekaj utrinkov iz delavnic, med drugim tudi o sladkih presenečenjih in glasbenih željah, si lahko ogledate na fotografijah v galeriji.

»Vesel« se »Jurčiču« prav lepo zahvaljuje za obisk.

Se vidimo na srednji šoli!?