OBČINSKO TEKMOVANJE V ODBOJKI ZA STAREJŠE UČENKE

V sredo, 20. 12. 2023 je v OŠ Zagradec potekalo občinsko tekmovanje v odbojki za starejše učenke. Na turnirju so nastopile 3 ekipe. Igrali smo po sistemu vsak z vsakim. Kljub močni želji po zmagi in dobri borbi na igrišču so imele kanček sreče več domačinke in tako smo osvojili odlično 2. mesto ter se uvrstili na medobčinsko tekmovanje.

V prvi tekmi so naše igralke suvereno premagale ekipo iz OŠ Dobrepolje z rezultatom 2:0. Sledila je napeta tekma, polna preobratov, proti ekipi učenk iz OŠ Zagradec. 1. niz so osvojile nasprotnice v 2. nizu so naša dekleta rezultat izenačile na 1:1. V 3. nizu so bile domačinke odločnejše. Naša dekleta so kljub favoriziranim nasprotnicam prikazala izredno borbeno in požrtvovalno igro, za morebitno presenečenje pa je zmanjkalo tudi nekaj športne sreče.

Našo šolo na tekmovanju so zastopale Eva Dolničar, Lana Pevec, Ana Ciglar, Eva Ciglar, Živa Miklič, Lara Bizjak, Mia Gašparič, Živa Križman, Aneja Stopar Pajek, Tia Skok, Manca Valentinčič, Zala Štepec in Daša Fajdiga.

Čestitke vsem dekletom za prikazano igro!