MEDOBČINSKO TEKMOVANJE V MALI ODBOJKI ZA UČENKE

V sredo, 12. 4. 2023 je v športni dvorani OŠ Dobrepolje potekalo medobčinsko tekmovanje v mali odbojki za učenke. Na turnirju so nastopile 4 ekipe. Igrali smo po sistemu vsak z vsakim. Kljub močni želji po zmagi in dobri borbi na igrišču so imele kanček sreče več igralke iz OŠ Brinje in tako smo osvojili odlično 2. mesto ter se uvrstili na področno tekmovanje.

V prvi tekmi so naše igralke premagale domačinke iz OŠ Dobrepolje z rezultatom 2:0. Sledila je napeta tekma, polna preobratov, proti ekipi učenk iz OŠ Zagradec. 1. niz so osvojile nasprotnice v 2. nizu so naša dekleta rezultat izenačile na 1:1, 3. niz pa so zopet odločno osvojile naša dekleta. V tretji finalni tekmi so naša dekleta kljub favoriziranim nasprotnicam iz OŠ Brinje, prikazala izredno borbeno in požrtvovalno igro, za morebitno presenečenje pa je zmanjkalo tudi nekaj športne sreče.

Našo šolo na tekmovanju so zastopale Eva Dolničar, Lana Pevec, Ana Ciglar, Eva Ciglar, Živa Miklič, Lara Bizjak, Mia Gašparič in Živa Križman.

Čestitke vsem dekletom za prikazano igro!