Zimska šola v naravi

  1. dan

Zbudili smo se v hladno ponedeljkovo jutro, vendar smo bili kljub temu polni pričakovanj, kajti čakal nas je teden poln zimskih radosti. Pot nas je peljala proti Pohorju, kjer nas je pričakala prava zimska pravljica in hotel Jakec, ki bo ta teden naš drugi dom. Po dobrem kosilu smo se hitro podali na smučišče in opravili preizkus v znanju smučanja. Po smučanju smo spoznali podrobna smučarska pravila, ki jih bomo seveda vestno upoštevali. Večerja je bila okusna, čakal pa nas je še nočni pohod. V soju svetilk, v spremstvu zvezd in v pravi zimski idili smo zaključili naš prvi skupni dan.

  1. dan

Noč bila je kratka, ampak sladka. Prišlo je jutro novo, spet na smučke smo odšli, da bi ta hrib premagali. Eni dobro znamo že, drugi pa vztrajamo molče. Veter kuštra nam lase, a mi ne damo se pa prav lepo vas pozdravljamo vse.

3. dan

Tretji dan smo preživeli v spremenljivih vremenskih razmerah, a vseeno nadgradili svoje smučarsko znanje. Prav vsi smo se že povzpeli na hrib z vlečnico in premagali svojo prvo smučarsko progo.  Komaj že čakamo nov dan in nove izzive. Večer smo ob učnem programu popestrili še z druženju ob bowlingu.

4. dan

Četrti dan nas je na smučišču ves čas grelo sonce in svoje znanje smo nadgradili do te mere, da se prav vsi veselimo jutrišnjega tekmovanja.

Jutrišnji dan je naš zadnji v zimski šoli v naravi, predviden povratek pred šolo je ob 16:00 uri.