Zlato priznanje na državnem tekmovanju iz znanja angleščine za 7. razred

Na državnem tekmovanju iz znanja angleščine za 7. razred v šolskem letu 2019/2020, katerega organizator je Slovensko društvo učiteljev angleškega jezika IATEFL Slovenia, je skupina učenk iz 7. a (Tina Medved, Neža Koželj, Anika Sreš, Špela Lampret in Špela Mohar) osvojila zlato priznanje! Za odličen uspeh jim iskreno čestitamo!

Na državnem tekmovanju so sodelovale z avtorskim angleškim videoposnetkom z naslovom Not All Treasure Is Gold (Ni vsak zaklad zlato), v katerem so prikazale, kako 5 prijateljic skupaj doživi dogodivščino ter odkrije pravi pomen prijateljstva. Na državno raven tekmovanja se je uvrstilo 308 učenk in učencev iz celotne Slovenije, podeljenih pa je bilo 9 zlatih priznanj (od tega so jih 5 osvojile naše učenke; zlata priznanja so torej osvojile 3 sodelujoče skupine, skupina naših učenk si tako s še eno skupino deli 2. mesto za najboljši prispevek na državni ravni), 47 srebrnih priznanj in 65 bronastih priznanj.

 

 

 

Na državnem tekmovanju sta sodelovali še dve skupini sedmošolcev iz Osnovne šole Ferda Vesela Šentvid pri Stični. Skupini, ki je sodelovala s prispevkom A Mysterious Birthday Ride (Meta Dremelj iz 7. a ter Martin Pongrac, Maj Šmid, Žan Štrempfelj in Eva Markovič iz 7. b) čestitamo za osvojeno bronasto priznanje na državni ravni. Skupini, ki je sodelovala s prispevkom The Shape of Friendship (Katarina Verbič iz 7. a ter Hana Koleša in Selma Kovačević iz 7. b) čestitamo za sodelovanje.